Elektroninen lukitus

Yale Doorman L3 -älylukko – Unohda huoli avaimista!

Yale Doorman L3 on uusin Abloyn valikoimaan kuuluva avaimeton älylukko, jonka avaamiseen voit käyttää koodia, kulkutunnistetta tai älypuhelinta. Avaimettomuus tekee elämästä sujuvampaa. Asenna automaattilukitus ja jaa virtuaalisia avaimia.

Yale Doorman L3 -älylukon ominaisuudet:

 • Mobiilikäyttö suoraan paketista. Yale Doorman L3 -älylukossa on helppo hallinnointi modernilla Yale Home -mobiilisovelluksella. Voidaan käyttää myös ilman mobiiliohjausta.
 • Automaattinen lukinta. Lukitsee älylukon automaattisesti, kun suljet oven. Voit myös asettaa säädettävän viiveen automaattilukitukseen.
 • Tilapäisen pääsyoikeuden jakaminen. Voit jakaa käyttöön tilapäisen koodin ja sallia pääsyn kotiisi haluamaksesi ajaksi. Koodin voimassaolo lakkaa automaattisesti määritettynä ajankohtana. Voit myös jakaa virtuaalisia joustavalla aikarajoituksella.
 • Ohjaa lukkoa etänä. Yale Connect Wi-Fi Bridge -lisälaitteen avulla (myydään erikseen) älylukkoa voidaan ohjata etänä. Etäavaus, ilmoitukset älypuhelimeen, lukon liittäminen älykotijärjestelmiin.
 • Sisäänrakennettu ovikello. Lukon sisäänrakennettu ovikello soi lukon sisäyksikössä ja mobiilipuhelimessa silloin kun lukko on yhdistetty Yale Connect Wi-Fi Bridge -lisätarvikkeeseen.
 • Tiedät tapahtumista. Yale Access -sovelluksen avulla näet lukon käyttölokista, kuka ovestasi on milloinkin kulkenut.
  Voit tarkistaa lukituksen tilan matkankin päältä* tai saada ilmoituksen puhelimeesi*, jos ovesi on jäänyt avoimeksi. *Ominaisuus Yale Connect Wi-Fi Bridge -lisätarvikkeen.
 • Murtohälytin. Sisäänrakennettu murtohälytin ilmoittaa lukkoon kohdistuvista murtoyrityksistä.
 • Turvallisuus avaus sisäpuolelta. Paloturvallisuussyistä Yale Doorman aukeaa sisäpuolen painikkeesta mekaanisesti. Oven avaaminen ei vaadi virtaa. Yale Doorman L3 -älylukossa oven avaus vaatii sisäpuolen painikkeen avauskytkimen painamista pohjaan. Näin voidaan ehkäistä esimerkiksi hyppiviä lemmikkejä avaamasta ovea vahingossa.
 • Kestää pohjoismaisia sääolosuhteita. Yale Doorman on suunniteltu kestämään pohjoismaisia sääolosuhteita. Lukko kestää kylmää, kuumaa, lunta ja sadetta sekä myös pölyä, likaa ja hiekkaa. UV-suojattu pinta kestää pitkäaikaista altistusta auringolle ja kosteudelle. IP55-luokitus takaa sopivuuden ulkokäyttöön.
 • Taattua ABLOY-laatua. Yale Doorman -älylukolla on Abloy Secured -leima. Lukon toimivuuden, turvallisuuden ja laadun testaukseen käytetään samanlaisia metodeja kuin muidenkin Abloy-tuotteiden.

Katso videot:

YALE LINUS -älylukko – Tee ovestasi älykäs!

Yale Linus -älylukko on Abloyn valikoimaan kuuluva turvallinen ulko-oven lukko, jokamahdollistaa avaimettoman kulun sekä tuo uudenlaista hallintaa ja helppoutta arkeesi. Näe kuka ovestasi kulkee ja milloin, anna vieraillesi virtuaalisia avaimia ja tarkista onko ovesi avoinna vai suljettu. Yale Linus –älylukossa on tyylikäs muotoilu yhdistettynä huipputason teknologiaan.

Sinun ei tarvitse enää huolehtia unohtuneista avaimista tai niiden joutumisesta vieraisiin käsiin, koska voit helposti avata ovesi älypuhelimen tai lisätarvikkeena saatavan Smart Keypad –näppäimistön avulla. Avaimettomuus ei ainoastaan lisää turvallisuutta, se myös tekee elämästä sujuvampaa. Voit helposti jakaa virtuaalisia avaimia lähimmäisillesi uuden Yale Access –sovelluksen avulla.

Yale Linus –älylukko asennetaan nykyisen lukituksesi yhteyteen. Ovessasi siis säilyy varakäyttö nykyisellä avaimellasi sekä muut perinteisen lukituksen tutut ominaisuudet. Ulkopuolelta ovesi näyttää samalta kuin ennenkin – paljastamatta sen älykkäitä ominaisuuksia.

Katso video:

ABLOY PULSE – Nopea, luotettava ja turvallinen lukitusjärjestelmä

ABLOY PULSE on lukitus- ja kulunhallintajärjestelmä, jossa turvallisuus, huolettomuus ja ekologisuus yhdistyvät joustavaksi kokonaisuudeksi – lukitusjärjestelmäksi, jossa avaimet ja lukot kommunikoivat keskenään. Se mahdollistaa helpon hallinnoinnin pilvipalvelun kautta, ja huippuluokan digitaalinen salaus- teknologia nostaa turvallisuuden kokonaan uudelle tasolle.

 • Aidosti paristoton – avain ja lukko saavat toimintaenergiansa avaimen työntöliikkeestä.
 • Helppoa kulkemista – avain käy lukkoon molemmin päin ja sisältää etäluettavan kulkutunnisteen.
 • Huoleton hallinta – kulkuoikeudet voidaan päivittää/estää nopeasti mistä ja milloin tahansa.
 • Huippuluokan turvallisuus – moderni SEOS-salausjärjestelmä tuo turvaa nyt ja tulevaisuudessa.
 • Vanha lukitus päivitettävissä kustannustehokkaasti PULSE-lukitusjärjestelmäksi vaihtamalla avainpesä.
 • Loppukokoonpano Suomessa.

ABLOY PULSE on kestävä investointi, joka on valmiina laajentumaan ja vastaamaan myös tulevaisuuden vaatimuksiin. Se tuottaa itse oman energiansa ja PULSE-avaimen viimeistelty muotoilu tarjoaa aina huolettoman käyttökokemuksen. LED-indikaatio ilmoittaa käyttäjälle kulkuoikeuden. Asukkaan PULSE-avaimelle voidaan antaa käyttöoikeus kaikkiin asukkaan käyttämiin lukkoihin, kuten asunnon ja varaston oveen tai esimerkiksi pesutuvan oveen. Kadonneet avaimet voidaan poistaa nopeasti etänä ja säästytään uudelleensarjoitukseen liittyviltä kustannuksilta. PULSE-lukitusjärjestelmän turvallisuuden takaa ASSA ABLOY -konsernin kehittämä patentoitu ja standardoitu SEOS® teknologia. Pilvipalveluna toimiva järjestelmä takaa mahdollisuuden reagoida muuttuviin tarpeisiin myös tulevaisuudessa.

Katso video:

iLOQ Series 5 – Digitaalisen pääsynhallinnan seuraava askel

iLOQ on maailman ensimmäinen elektroninen lukitusjärjestelmä, joka kehittää tarvitsemansa sähköenergian avaimen työntöliikkeestä. Avaimet ja lukot toimivat siksi ilman paristoja ja lukkosylinterien asennus voidaan tehdä ilman kaapelointia. Vahvasti salattu järjestelmämme mahdollistaa joustavan ja turvallisen pääsyoikeuksien hallinnan korkeaa turvatasoa vaativissa sarjalukostokohteissa kuten liikekiinteistöissä, toimistorakennuksissa ja asuntoyhtiöissä.

Digitalisaation ansiosta voit nyt valita iLOQin avaimia hyödyntävän ratkaisun, mobiilisovelluksen tai näiden yhdistelmän. iLOQ 5 Series mahdollistaa kaikkien pääsyoikeuksien hallinnan yhden ja saman ohjelmistoalustan kautta, joten se mukautuu tehokkaasti kaikenlaisten kiinteistöjen ja käyttöympäristöjen tarpeisiin.

iLOQin ohjelmointilaitteeseen ja Microsoft Windows -tietokoneeseen yhdistettynä iLOQin pilvipohjainen SaaS-alusta mahdollistaa kaikkien lukitusjärjestelmään ohjelmoitujen pääsyoikeuksien kehittyneen, reaaliaikaisen ja ympärivuorokautisen ohjelmoinnin ja hallinnan. Tehokkaat salausmenetelmät takaavat järjestelmän turvallisuuden, ja selkeys ja helppokäyttöisyys säästävät aikaa ja rahaa.

Katso video:

Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää erilaisista elektronisista lukitusratkaisuista.

Scroll to Top