Hälytinjärjestelmät

Kodin ja vapaa-ajan asunnon turvajärjestelmät

Kiinteistön murtovalvonta järjestelmä suunnitellaan aina yksilöllisesti täyttämään määrätyn kohteen ja sen käyttäjien turvallisuustarpeet. Murtovalvontajärjestelmän suunnittelu ja asennus kannattaakin antaa ammattilaisen tehtäväksi, jolloin voidaan olla varmoja suojauksen kattavuudesta sekä murtovalvontalaitteiden toiminnasta.

Murtovalvonnasta kertovat tarrat ovissa ja ikkunoissa sekä sisällä näkyvät ilmaisimet toimivat jo sellaisenaan tehokkaina voron karkottimina. Voidaankin sanoa, että hälytysjärjestelmällä on enneltaehkäisevä vaikutus. Murron sattuessa voimakasääninen sireeni riittää usein pelottamaan murtovarkaan matkoihinsa ja sisätilat säästyvät vahingoilta.

Murtovalvonnan langaton hälytyksen siirto verkossa mahdollistaa hälytysjärjestelmän käytön myös vaativammissa kohteissa, kuten vapaa-ajanasunnolla. Tieto hälytyksestä tulee omaan matkapuhelimeen. Murtohälytys voidaan ohjata myös esim. vartiointiliikkeeseen tai huoltoyhtiöön, josta apua saadaan nopeasti paikalle. Turvajärjestelmä voidaan ohjelmoida varoittamaan myös mm. vesivahingosta, tulipalosta tai laiteviasta. Kiinteistön murtovalvontajärjestelmä on mahdollista kytkeä osaksi kiinteistön ohjausjärjestelmää, jolloin sillä voidaan säätää tarvittaessa myös lämpötilaa ja ilmastointia. Loma-asunnon lämpötilaa voidaan esim. nostaa ennen mökille lähtöä.

Osassa hälytysjärjestelmissä on mahdollista käyttää yövalvontaa. Yövalvonnan ollessa kytkettynä asunnossa voidaan liikkua normaalisti, murtovalvontajärjestelmä reagoi ovien, ikkunoden sekä esim. ulkovarastossa tapahtuvaan liikkeeseen.

Hälytysjärjestelmät on suunniteltu mahdollisimman käyttäjäystävällisiksi, joten pienellä harjoittelulla kokemattomampikin käyttäjä oppii toimimaan niiden kanssa. Hälytysjärjestelmät toimivat useimmiten napin painalluksella tai nelinumeroisella koodilla. Tarvittaessa hälytyslaitteisiin on mahdollista ohjelmoida useampia koodeja, eri käyttäjille. Osassa murtovalvontajärjestelmistä myös käyttöpaneelin valikot ovat suomen kielisiä, jolloin käyttö on helppoa seuraamalla käyttöpaneelin opastusta.

Osa hälytysjärjestelmistä on muunneltavissa tarpeiden muuttuessa. Murtovalvontajärjestelmään on mahdollista lisätä ilmaisimia tai niiden paikkaa voidaan siirtää tarvittaessa. Langaton hälytysjärjestelmä voidaan myös siirtää uuteen asuntoon esim. muuton yhteydessä. Lisätarvikkeina joihinkin murtovalvontajärjestelmiin on mahdollista liittää mm. henkilöturvajärjestelmä.

AJAX JEWELLER

Ajax-hälytinjärjestelmien turvallisuusominaisuudet ovat huippuluokkaa, mutta sen lisäksi ne ovat äärimmäisen tyylikkäitä ja käyttömukavuudeltaan ylivoimaisia. Ajax-murtohälytin mahdollistaa laajat turvallisuus- ja automaatio-ominaisuudet, kuten valojen, vesiventtiilin, lämpötilan ja polttoainekorkin ohjauksen sekä ilmanlaadun tarkkailun. Kaikki Ajaxin käytössä on helppoa, valvontakameratkin liitetään helposti pelkän QR-koodin avulla. Langaton Jeweller-tekniikka mahdollistaa jopa 2000 metrin etäisyyden ilmaisimiin (avoimessa tilassa). Kommunikointi on kaksisuuntaista ja salattua, ja hälytinjärjestelmä tarkistaa laitteiden toiminnan määräajoin. Käyttäjä saa välittömästi ilmoituksen toimimattomista laitteista.

Ota yhteyttä, niin kartoitetaan tarpeisiisi sopiva hälytysjärjestelmä.

Scroll to Top