Porttiautomatiikka ja oviautomatiikkaratkaisut

Porttiautomatiikka- ja oviautomatiikkaratkaisuja ovat saranaportti ja liukuportti

Portti lisää pihapiirin turvallisuutta

Portti lisää oleellisesti pihapiirin turvallisuutta sekä rajoittaa luvatonta liikkumista ja oleskelua taloyhtiön piha-alueilla, pitäen mm. murtomiehet ja ilkivallan tekijät loitolla. Portti estää myös mm. pihalla leikkiviä lapsia ja lemmikkieläimiä juoksemasta esimerkiksi pallon perässä kadulle.

Porttien koko vaihtelee käyttötarkoituksen mukaan. Portit ovat joko saranaportteja tai liukuportteja, jotka voidaan automatisoida ja porttien ohjaus voidaan toteuttaa taloyhtiön tarpeiden mukaisesti esim. kaukosäätimellä, koodilukkolla, avaimella tai painonapilla.

Esteetön kulku oviautomatiikalla

Oviautomatiikka helpottaa liikuntarajoitteisten asukkaiden ja vieraiden kulkua. Oven avaus voidaan ohjata avauskytkimellä jota on helppo käyttää. Esteettömyyden edistämiseen taloyhtiössä, on tarjolla myös rahoitusta. Oviautomatiikkaavaa ja sulkee ovet turvallisesti, helpottaen kulkemista mm. pyörätuolin tai kantamusten kanssa. Ovien turvalaitteet pysäyttävät tai hidastavat tarvittaessa ovien toimintaa, jolloin vältytään esim. törmäyksiltä tai mahdollisilta kaatumisilta. Ovien impulssi- ja turvalaitteet yhdessä oviautomatiikan kanssa tekevät oviympäristöstä mahdollisimman toimivan ja käyttäjäystävällisen.

Taloyhtiöissä, joissa ovien automaattinen avautuminen ei ole välttämätöntä, ovien sulkeutuminen voidaan varmistaa ovensulkimen avulla. Ovien ohjelmoitavat aukioloajat huomioivat liikkujan erityistarpeet, esim. liikuntarajoitteisten tai vanhusten hitaamman kulun ovista sekä vaunujen kanssa liikkuvat henkilöt.

Oviautomatiikkaratkaisut suunnitellaan aina taloyhtiön tarpeita vastaaviksi

Oviautomatiikka ja porttiautomatiikka ratkaisujen lisäksi toimitamme myös mittojen mukaan kokonaiset tuulikaappiratkaisut, karmeineen, ovineen ja automatisointeineen.